Ohra zorgverzekering

Ohra zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering | Vrije zorgkeuze: jij bepaalt‎

Kies voor scherpe premie, vrije zorgkeuze en geen risico op achteraf bijbetalen! Niet achteraf bijbetalen. Mobiel declareren. Kies zelf je zorgverlener. Zonder paarse krokodillen. Dekking: Tandarts, Kraamzorg.

Zorg. Zonder. Gedoe.

- Altijd vrije zorgkeuze
- Spoedzorg buitenland vergoed
- Iedereen is welkom

Verzekeren zonder Paarse Krokodillen

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo heb je bij ons altijd vrije zorgkeuze en vergoeden onze aanvullende verzekeringen spoedeisende zorg in het buitenland volledig. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

De OHRA Zorgverzekering is ook inclusief:

- Vrije zorgkeuze
- Spoedeisende hulp in het buitenland
- We accepteren je altijd en er is geen wachttijd
- 1 keer per jaar je verzekering wijzigen
- Jong of oud? Gewoon dezelfde premie

Overweeg je een OHRA zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van OHRA. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende OHRA-verzekering.

OHRA is al meer dan 80 jaar een gezonde Nederlandse verzekeringsmaatschappij met ruim 800.000 klanten. Onze kracht is dat wij u direct helpen. Met duidelijke taal, begrijpelijke producten en snelle service. Zo staat OHRA voor online gemak: alles rondom uw verzekeringen is eenvoudig en snel te regelen via internet. Van aanvraag tot wijziging, van declareren tot inzicht in uw eigen risico en vergoedingen.

OHRA Zorgverzekering 2019

Tip: Kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd met de hoogste dekking.

Premie per maand € 99,63 bij een vrijwillig eigen risico van €885
Premie per maand € 116,30 bij een vrijwillig eigen risico van €385

Aanvullende zorgverzekering bij OHRA

OHRA Sterk
€ 6,70 per maand
OHRA Aanvullend
€ 11,40* per maand
OHRA Extra Aanvullend
€ 21,35* per maand
OHRA Uitgebreid
€ 39,40* per maand

Deze zekerheden heb je altijd bij OHRA

- Jij betaalt, dus jij bepaalt; je kiest dan ook zélf je zorgverlener. Vrije zorgkeuze noemen wij dat. Wij betalen gewoon je rekening. Oke, als deze rekening onredelijk hoog is dan mogen wij deze van de wet niet betalen. Maar dit komt gelukkig bijna nooit voor.
- Je kunt gelijk gebruik maken van je aanvullende verzekering. Zo hoef je niet eerst een half jaar te wachten voor je van jouw lachebekje een lachend beugelbekje maakt.
- Je kinderen zijn tot hun 18e verjaardag gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide aanvullende verzekering die je kiest.
- Verandert er iets in je leven? Je krijgt bijvoorbeeld een kindje of gaat trouwen? Dan pas je de aanvullende verzekering gelijk aan!
- Met de OHRA Meegroeiservice heb je tussendoor ook zekerheid.

Even opletten: de tandarts moet je apart verzekeren!

Kosten voor de tandarts vallen niet onder de aanvullende verzekering. Betekent natuurlijk niet dat je die kosten dan zelf moet betalen. Daar hebben we een tandartsverzekering voor. En ook dan geldt: het maakt niet uit of je bijvoorbeeld al wat gaatjes hebt. Je kunt ‘m gewoon afsluiten. Zonder extra kosten

OHRA Tand Sterk
Premie: € 9,55 per maand

OHRA TandenGaaf 250
Premie: € 16,15* per maand

OHRA TandenGaaf 500
Premie: € 29,75* per maand